Αρ.πρωτ.: 427 "Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια χαρτιού εκτύπωσης"

 

ΘΕΜΑ: Προμήθεια Χαρτί εκτύπωσης, τύπου Navigator κατάλληλο για Laser, Inkjet εκτυπωτές, fax & φωτοτυπικά μηχανήματα.

 

Για πρόσκληση υποβολής προσφοράς πιέστε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποσφράγιση των οικονομικών φακέλλων του συνοπτικού διαγωνισμού με ΑΔΑ 6ΖΒ0469ΗΣ3-1Φ9

Η αποσφράγιση των  οικονομικών φακέλων προσφοράς του συνοπτικού διαγωνισμού με ΑΔΑ 6ΖΒ0469ΗΣ3-1Φ9 για «Υπηρεσίες συμβούλων για την εναρμόνιση του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με το νέο κανονισμό προστασίας δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation, EU 2016/679)» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  20-05-2020 και ώρα 13.00 π.μ. στο χώρο του Ινστιτούτου.

 

Παρακαλώ όσοι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την διαδικασία αποσφράγισης να επικοινωνήσουν στο

email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., προκειμένου να τους σταλούν τα links διασύνδεσης καθως δεν θα υπάρξει φυσική παρουσία λόγω των  έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του covid-19.

 

 

Σημ. Το application  διασύνδεσης θα γίνει μέσω Skype.

 

 

 

 

 

291-Επαναπροκύρηξη προμήθειας 2 επιδαπέδιων φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων

 

 

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια δύο (2) επιδαπέδιων έγχρωμων πολυλειτουργικών Φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων με δυνατότητες εκτυπωτή, σαρωτή, φαξ για τις ανάγκες του Ι.Υ.Π.» 

 

 

Για περισσότερα πατήστε εδώ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – Βοηθός Ακτινολόγου

 

Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, Τομέας Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών και Μεταβολισμού Μετάλλων στα πλαίσια της ανάγκης κλινικό-εργαστηριακής διερεύνησης, θεραπευτικής αντιμετώπισης και παρακολούθησης παιδιών με μεταβολικά προβλήματα των οστών προκηρύσσει μία θέση Τεχνολόγου Ακτινολόγου  για εργασία στο αντικείμενο της μέτρησης οστικής πυκνότητας με τη μέθοδο DXA μερικής απασχόλησης ένα 8ωρο την εβδομάδα, διάρκειας ενός (1) έτους με Σύμβαση Έργου

 

 

 

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πιέστε εδώ 

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πιέστε εδώ 

Καρτέλα υποψηφίου πιέστε εδώ 

 

Αποσφράγιση των φακέλων του συνοπτικού διαγωνισμού με ΑΔΑ 6ΖΒ0469ΗΣ3-1Φ9

 

 

Η αποσφράγιση των φακέλων του συνοπτικού διαγωνισμού με

ΑΔΑ 6ΖΒ0469ΗΣ3-1Φ9 για «Υπηρεσίες συμβούλων για την εναρμόνιση του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με το νέο κανονισμό προστασίας δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation, EU 2016/679)» των φακέλων τεχνικής και οικονομικής προσφοράς

θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25-02-2020 και ώρα 11.30 π.μ. στο χώρο του Ινστιτούτου

 

Σε περίπτωση κωλύματος των μελών της Επιτροπής, η διαδικασία αποσφράγισης δύναται να αναβληθεί κατά την ως άνω ημερομηνία και ώρα και να μετατεθεί. Στην περίπτωση αυτή θα προηγηθεί ενημέρωση των συμμετεχόντων για τη νέα ημερομηνία αποσφράγισης.